OVER ONS

Opgericht

Rapper, producer en workshopdocent Jelle Verse begon op achttienjarige leeftijd met workshops geven, op een middelbare school in 2016. Snel hierna ontwikkelde hij een eigen Rap Workshop voor de BSO, waarmee hij vier jaar lang zijn schoolvakanties vulde en de kinderen op BSO’s door heel Nederland een onvergetelijke ervaring gaf. Sinds 2020 is het organiseren van workshopdagen en voor klassen staan met de workshop Rap een fulltime bedrijf. Lange tijd gebeurde dat nog zonder vaste naam, maar naarmate Jelle zag dat iedere deelnemer het kan, maar ze dit soms alleen nog zelf moeten durven ontdekken, was de naam geboren: Iedereen Kan Alles. Met Iedereen Kan Alles geeft Jelle niet alleen zelf workshops, maar biedt het bedrijf ook de mogelijkheid pakketten te boeken en zo meerdere workshops te doen.
Bekijk onze workshops

Jelle verse

‘’Tijdens mijn werk als artiest en zeker ook als workshopdocent zie ik dagelijks hoeveel meer mensen vaak kunnen dan ze denken. Zowel bij optredens als in de klas wordt plankenkoorts of podiumvrees overwonnen en stappen mensen met een trots gevoel het toneel af. Als rapper werd ik de eerste Nederlandse artiest ooit met een eigen Escape Room om de muziek heen en zo probeer ik altijd wat nieuws als derde zintuiglijke dimensie toe te voegen. Vroeger checkte ik alle workshops in het Buurthuis en het maakt me dankbaar dat ik het nu vanaf de andere kan mag meemaken.’’

Missie en visie

“Je kan het al, je moet het alleen nog ontdekken’’. Met die visie brengen wij kinderen en jongeren in beweging om nieuwe passies en talenten te ontdekken. Met onze gedreven en ervaren coaches op het gebied van rap, beats en muziek komen de talenten tot leven, zodat iedereen alles kan wat ie tijdens de workshop maar zou willen!

Onze klanten

© 2024 Iedereen Kan Alles